Bookingsystem

Øk din lønnsomhet med Turbo

Turbo er ett enkelt bookingprogram for hengerutleie. Det er utviklet og designet i samarbeide med erfarne hengerutleiere, noe som gir det de best mulige funksjonalitetene. Programmet er internettbasert, noe som gjør det enkelt å installere og tilpasse til din stasjon, takket være att all baseadministrasjon ordnes av Brenderup får du større mulighet til å fokusere på din utleievirksomhet. Gjennom Turbo tilbyr vi økt service, store tidsbesparinger og en enkel utleiehåndtering både for utleier og konsument. Eksempel på det er ferdig mal for leiekontrakt som skrives ut direkte fra systemet, samt mulighet for å innrapportere eventuelle skader på hengerne til systemet.

Webboking for alle

For å ytterligere optimalisere din utleievirksomhet, service og tilgjengelighet så tilbyr Turbo en webbbokingsmodul, tilpasset leiehengere. Gjennom ett unikt konsept ”minstasjon.no” så kan man opprette en bookinghjemmeside tilpasset med din stasjons logo, navn og kontaktopplysninger samt at den inkluderer alle leiehengerne som du har leid av Thule Rental.
Hvis du allerede har en hjemmeside så kan webbokingsmodulen lett innlemmes der.

Optimalisering av hengerparken samt økonomisk oppfølging

Turbo er også et viktig verktøy for økonomisk oppfølging, samt historikk og informasjon om nåværende og framtidige utleier av hengere – ett uvurderlig redskap for å optimalisere hengerparken.
Turbo gir deg som utleier full kontroll over din foretning med hengerutleie, i tillegg til at det blir ett viktig verktøy for å optimalisere hengerparken basert på etterspørselen.